Sunday 23 September 2007

Na vylete v Lancelinu











Dneska jsme se vydali na sever asi 100 km od Mindarie, kde momentalne bydlime. Ale ne na dlouho. V patek jsme si koupili "vuz", tak jsme ho jeli projet. Rano jsme se probrali a slunicko prazilo do oken, tak jsme se sbalili, udelali svacinu a jeli na vylet. Zabalila jsme si i plavky, ale funel studenej vitr, takze jsem sundala jen kratasy a trochu chytala bronz. Taky jsme si koupili slusive klobouky, tak jsme je hned vyuzili.
Po ceste zpatky byla odbocka k usti reky Moore, tak jsme tam zajeli a bylo to tam jeste hezci nez v Lancelinu. Krasny pisecny plaze na brehu reky a zrovna zapadalo slunicko, nadherna podivana...

5 comments:

Anonymous said...

Ahoj Jájinko a Scotte!!!
Zdravíme Vás k protinožcům z dalekého Česka.Fotky jsou super a jak vidím tak se pomalu zabydlujete a zvykáte si na Austrálii.Auto je bezva a cestování musí být nádhera.Přejeme Vám ať se Vám daří a ozveme se z Egypta ,kam letíme za 4 dny i s Vendulkou.Zatím Čau strejda Zdenek a teta Věra.

Anonymous said...

now thats the business..have jeep will travel........it has to be the way to go........if it's as good as it looks ....pukka.......
you have done the right thing....
ENJOY!!!!!
speak to you later.......in a while

Anonymous said...

Scuse me just a moment.....going to check in the garage to see if you nicked that HAT!!!!

Anonymous said...

Hello Jarik and Scottik!!!!

Jesus, what a great pictures! We miss you with Lukas and cannot wait to see you after your traveling! I am back in Czech, working on our flat. When you would come back, you must come to see us. Please take care and have lots of fun!!!
Kisses from Katerina and Lukas from Klasterec nad Ohri :)

Anonymous said...

...what great pictures... :) What a mistake above :)